Applicering av eko-höghastighetslagerfett på precisionskulskruv-2

applicering av eko-höghastighetslagerfett på precisionskulskruv-2,

Smörjning översikt:

Med utvecklingen av CNC-verktygsmaskinteknik blir kulskruvparet också mer och mer höghastighetståg. Höghastighetskulskruvar står inför problem som buller, vibrationer och temperaturökning orsakad av friktion. Om det inte finns någon bra smörjning kommer friktionen av rullande delar att öka, vilket är den främsta orsaken till att förkorta livet. För att smörja höghastighetskulskruvparet ordentligt är kulskruvens driftsbelastning, hastighet, noggrannhet, miljö och kraft viktiga referensfaktorer. Oavsett om det är rullande kulskruvar eller precisionsslipande kulskruvar, kan val av rätt smörjmedel effektivt minska friktionen, förbättra skruveffektiviteten, förlänga dess livslängd och minska underhållsstoppet. EccoGrease NCA52 är ett höghastighetsfett med lång livslängd som raffineras genom förtjockning av syntetisk olja med låg viskositetsgrad med bariumkomplexförtjockningsmedel och tillsats av antioxidation, korrosionsskydd, korrosionsskydd och andra tillsatser. Detta höghastighetsfett med lågt vridmoment är konstruerat för smörjning av linjära transmissionskomponenter (kulskruvar, linjära styrningar och kulstyrningsstolpar etc.), vilket avsevärt kan minska friktion, slitage och temperaturökning och förbättra komponenternas mekaniska effektivitet och livslängd. Tillämpligt temperaturområde: -40 ~+ 140 ° C.

Funktioner:

Utmärkt höghastighetsmotstånd och slitstyrka, med en hastighetskoefficient på upp till 1,0×106;

Utmärkt tryckabsorptionsprestanda och smörjprestanda, tål högre belastningar;

Överlägsen skjuvbeständighet och vattenbeständighet, vilket ger bra rost- och korrosionsskydd;

Bra hög och låg temperaturprestanda och oxidationsstabilitet, särskilt lång livslängd för fett.

tillämpning:

För smörjning av kulskruvar med lång livslängd, kulstyrningar, linjärstyrningar och spindlar av höghastighetsrörelseanordningar. Specialsmörjning för X/Y-axlar av styrstänger och glidskenor från NSK, THK, Siemens och Universal höghastighetsmaskiner.

Den används för smörjning med lång livslängd av höghastighetsspindellager, rullager för textilmaskiner, spindellager och nålrullager av ritningsramar. Den används för smörjning av lager med låg temperatur och lågt startmoment, höghastighets gyromotorlager, spiralformade och fasade spiralformade växellådor (såsom avfasningsväxlar på slipmaskiner, växlar i elektriska ställdon etc.).

Mögelbastillbehör | Applicering av eko-höghastighetslagerfett på precisionskulskruv-2

Letar du efter den bästa partnern för ditt nästa byggarbete?