bollguide stolpe set, bollguide stolpe set för die sets,

bollguide stolpe set, bollstyrningsstolpar för matriser, vad behövs för samarbetet mellan formen och komponenten?

Vad behövs för samarbetet mellan formen och komponenten? Det stämmer, det är guideposten, och det är vad redaktören ger dig idag. Styrstolpen kan säkerställa att formen kan röra sig exakt och styra formen. Det är vanligtvis cylindriskt med axlar, och oljespåren ökar med längden på styrstolpen, upp till 8. Det finns många typer av guideinlägg. Enligt den vägledande riktningen är de uppdelade i glidande styrstolpar och rullande styrstolpar; enligt installationsformuläret är de indelade i lastnings- och lossningsstyrstolpar och inpressningsstyrstolpar; Kolumn, formguidekolumn, strippguidekolumn etc.

Försiktighetsåtgärder för montering av styrstolpar 1. Rengör monteringshålen och kontrollera om bultarna och styrstolparna är fixerade. 2. Bestäm styrkolonnens vertikalitet. 3. Använd en hydraulisk press eller andra metoder för att långsamt trycka in. (Obs: Du kan inte använda en hammare för att slå in, annars kommer den att deformeras)
Försiktighetsåtgärder för installation och borttagning av guidestolpe 1. Ta bort den rörliga proppen, stålkulbussningen och fjädern på styrstolpen och ta bort lastnings- och lossningspackningen 2. Se till att monteringshålets inre yta och det gängade hålet inte är skadade, så använd kopparlegering Gör bakplattan 3. Sätt först parallellblocket på det övre stanssätet och sätt det sedan på det nedre stanssätet men rör inte nålvalsstyrstolpen och stålkulans styrstolpe 4. Vi måste se till att det inte finns några störningar mellan styrstolpen och monteringshålet, Det är nödvändigt att rulla alla styrstolpar och i så fall ändra positionen för det övre sätet.

Vi tillhandahåller plastformdelar, om du är intresserad av plastformdelar, vänligen kontakta oss för mer information.
bollguide stolpe set, bollguide stolpe set för die sets,

Letar du efter den bästa partnern för ditt nästa byggarbete?