Styr Bush | Försiktighetsåtgärder för användning av kvävgasfjädrar

Försiktighetsåtgärder för användning av kvävgasfjädrar

Mögelkvävegasfjädern är en elastisk komponent med högtryckskväve som arbetsmedium, vilket kräver att kunderna installerar och använder den korrekt för att säkerställa dess säkerhet, tillförlitlighet, förväntade användningseffekt och idealiska livslängd. Följande innehåll, redaktören för Shiruida har sorterat ut några försiktighetsåtgärder för användning av kvävgasfjädrar:

Försiktighetsåtgärder för användning av mögelgasfjädrar

1. Se till att arbetsstycket som pressas mot den övre änden av kolvstången på formens kvävgasfjäder är helt försedd med kolvstången under rörelse och att hårdheten är tillräcklig. Efter att kvävgasfjädern har komprimerats får den inte återvända fritt, vilket lätt skadar kvävgasfjädern och allvarligt påverkar vårens livslängd. (Enligt tidigare erfarenheter är detta orsaken till mest skada på gasfjädern)

2. Rörelseriktningen för toppen av kolvstången som pressar arbetsstycket måste vara parallell med kolvstången; Arbetsstyckets kontaktyta på toppen av kolvstången ska vara vinkelrät mot kolvstångens axel och excentrisk belastning är inte tillåten.

3. I teorin kan produktionsslaget S för formgasfjädern utnyttjas fullt ut. Vid faktisk användning rekommenderar vi att du använder hela slaget för att förhindra att kvävgasfjädern överbelastas på grund av mögelbyte eller andra orsaker som överskrider stroke. Det rekommenderas att använda 90% av stroke S.

4. Det är strängt förbjudet att placera kvävgasfjädern i exponeringsmiljön och hög värmekälla, och den maximala tillåtna temperaturen är +80 °C. (Naturligtvis, förutom den speciella högtemperaturbeständiga kvävgasfjädern)

5. Kvävgasfjädern kan inte demonteras efter behag. Underhåll kräver professionell personal för att slutföra.

Som en ny typ av produkt som kan förenkla produktion och design av formar, spara produktdesign och mögelproduktion, måste mögelkvävefjädrar vara uppmärksamma på ovan nämnda föremål som används för att säkerställa att de kan ge dig den förväntade användningseffekten.

Vi tillhandahåller guidebuskprodukter, om du är intresserad av guidebuske, vänligen kontakta oss för mer information.

Letar du efter den bästa partnern för ditt nästa byggarbete?